Vi startar en ny vargungegrupp!

Tycker du om att vara ute? Vill du lära dig nya saker, som att göra upp eld, laga mat på stormkök? Eller tycker om samarbete, pyssel och att sjunga? Då är scouting för dig!

I scouterna provar vi på mycket och vi har roligt tillsammans. Kom med oss, Sara och Pela, onsdagar kl. 17:45-19:00. Vi håller scoutmöten i vår kårlokal i Villa Haga (Bangatan 61, Karis). Höstterminens första möte hålls 2.9.

Vi startar en ny vargungeflock för flickor födda år 2012 och 2013. Med i patrullen ryms 16 flickor och vi tar in flickor främst från åk 1 och åk 2. För höstterminen 2020 kostar det 40€ att vara med. För den summan får vargungen en scouthalsduk, kårens halsduksmärke och de spår (märken) som utförs under hösten samt delta gratis i kårens evenemang. 

Ta kontakt och anmäl intresse genom formuläret nedan. Vi kontaktar dig sedan och bekräftar om ditt barn har fått plats i gruppen. Anmälningarna beaktas i den ordning de kommer in. Om du har några frågor kan du kontakta Sara Laine; sara.laine82@gmail.com eller kårchef Emilia Nyberg, elt.nyberg@gmail.com.

Anmäl ditt barn genom följande formulär: