Vårens evenemang

Det är dags för Karis Flickornas årliga vårutfärd! Denna gång bär det av till Naturhistoriska museet i Helsingfors lördagen den 11.5. Vi åker till Helsingfors med gemensam busstransport, bussen startar kl. 9.30 från Villa Haga – kom i tid! Vi beräknar att vara tillbaka vid Villa Haga ungefär kl. 14.30. 

Vi får två guidningar, ”Ett år i den finländska naturen” för de yngre deltagarna och ”Världens natur” för de äldre scouterna. Dessutom kommer det finnas tid att gruppvis bekanta sig med de andra utställningarna på museet. 

Evenemanget är gratis för alla Karis Flickors medlemmar. Dock bjuder KF inte på lunch, så ta med dig en egen matig matsäck och vattenflaska! Vi äter tillsammans i ett ”picnic-utrymme”.

Anmäl dig till evenemanget senast söndag 28.4. Anmälningen görs via Kuksa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27308

Evenemanget riktar sig i första hand till KF:s medlemmar, om det finns plats i bussen får föräldrar följa med (enligt anmälningsordning). Skriv i så fall in i ”tilläggsuppgifter” på anmälningsblanketten om ni är intresserade av att delta, så återkommer vi.